Hjemmelaget Tomatsaus – liten porsjon

I helgen lagde jeg middag bare til meg selv, og valget falt på kjøttfri pasta med hjemmelaget tomatsaus med kapers, toppet med spinat og fetaost. En lettvint, rask, smakfull og god middag, og jeg spiste opp alt.

Til tomatsausen brukte jeg

  • 200 g tomater i biter
  • 5 ss olivenolje
  • 20 små kapers
  • 1 ss sukker
  • 5 g finhakket hvitløk
  • smak til med salt

Skjær tomatene i biter, finhakk hvitløken og ha alt foruten saltet i en liten kjele. La koke i ca. 10 minutter (f.eks. mens pastaen koker), og mos dette deretter med stavmikseren. Smak til med litt salt.

Serveres med det du har og ønsker av grønnsaker og ost. Jeg hadde spinat og fetaost, og det ble veldig godt.

 

Hjemmelaget Tomatsaus - liten porsjon

Hjemmelaget Tomatsaus - liten porsjon

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk