Hamburger er alltid velkommen til middag hos oss… Tidligere har jeg lagd burgere med moste grønnsaker i, men nå har varierer de med alt fra grønnsaker, til nudler til helt vanlige. I dag hadde vi hamburgere med fetaost inni. Servert med tomat, fetaost og rødløk, ble ungdomsferien vår i Hellas vekket til live igjen… 🙂
Til ca. 12 burgere brukte jeg
- 1500 gr karbonadedeig
- 400 gr fetaost
- 30 gr finhakket hvitløk
- 10 salt
Da jeg tenkte at fetaosten ville sette nok saltsmak, var jeg litt forsiktig med saltet. Det hadde jeg ikke trengt. Har derfor økt mengden salt i oppskriften i forhold til det jeg egentlig brukte.
Alt ble knadd godt sammen, og deretter formet til burgere i ønsket størrelse. Til dette brukte jeg engangshansker.
Hamburgerne ble stekt i litt smør.
Serveres med rødløk, fetaost, tomat, salat, hjemmelaget hamburgerbrød (oppskrift her) og tzatziki (oppskrift her).