Årets første «tilbake-til-hverdagen-middag» ble grønnsaker i wok med kylling og nudler. En lettvint middag som ble lagd i en fei.
Til 3 porsjoner brukte jeg
- 4 kyllingfileter i biter
- 2 pk nudler med kyllingsmak (inkl. krydderet som brukes i grønnsakene)
- olivenolje
- 1/2 rødløk (i biter)
- 1/2 bukett brokkoli (i små buketter)
- 2 gulrøtter (i biter)
En rask middag, kan produsere mye oppvask… 🙂
Kyllingfileten ble skjært i biter og stekt i stekepannen i litt olivenolje. Mens kyllingen ble stekt, ble grønnsakene kuttet, og mens grønnsakene ble stekt i wok-pannen iblandet nudle-krydderet og litt olivenolje, kokte jeg nudlene etter anvisning på pakkene.
En velsmakende, rask og lettvint middag, ble en god start på hverdagen etter en lang juleferie.