25. mars er vaffeldagen. Her på bloggen finnes det mange vaffelforslag, men det hindrer meg ikke å komme med et nytt og godt forslag til deg.
Denne gangen er det fruktvafler som får oppmerksomheten, og disse 8 vaflene ble lagd av
- 3 egg
- 50 g brun farin
- 1 ts vaniljesukker
- 50 g smeltet smør
- 2 dl appelsinjuice (ferskpresset)
- 200 g mel
- 1/2 ts bakepulver
- 1 revet eple
- fruktkjøttet fra appelsinen som sitter igjen i juicepresseren
- zest fra 1/2 – 1 appelsin (av økologisk type)
Pisk egg, farin og vaniljesukker godt. Ha deretter i smør og juice før melet og bakepulveret piskes inn. Rør til slutt inn revet eple, fruktkjøtt og zest.
Skal jeg bruke zest fra appelsinen, kjøper jeg økologisk appelsin.
Stekes og nytes.