En kveld med Andreas Viestad

I regi av Nortura og Matbloggsentralen, var jeg med på en minne- og smaksrik kveld i går.

I anledning Gildes lansering av den langtidsmodnete skinken Æra, ble matbloggere fra Matbloggsentralen invitert til en «smakfull kveld med et knippe spennende retter» hjemme på Andreas Viestads kjøkken.

Vi var 9 heldige og kunnskapshungrige (og ellers litt sultne…) matbloggere som møtte forventningsfulle opp på Geitmyra Gård.

Invitasjonen løy ikke, for med 8 spennende retter (hvis jeg telte riktig), skulle det ikke mangle på inspirasjon ved bruk av spekeskinke framover.

For ei (joda, meg), som ikke er spesielt glad i altfor salt spekeskinke, ble dette en veldig positiv opplevelse. 🙂

Æra skinke er lite salt, ekstra mør og fløyelsmyk. En skinke til å bli glad i, selv for kresne ganer.

Matkveld med Andreas Viestad

Matkveld med Andreas Viestad

Matkveld med Andreas Viestad

Matkveld med Andreas Viestad

Disse to bildene er lånt av Matbloggsentralen.com

 

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk