I regi av Nortura og Matbloggsentralen, var jeg med på en minne- og smaksrik kveld i går.
I anledning Gildes lansering av den langtidsmodnete skinken Æra, ble matbloggere fra Matbloggsentralen invitert til en «smakfull kveld med et knippe spennende retter» hjemme på Andreas Viestads kjøkken.
Vi var 9 heldige og kunnskapshungrige (og ellers litt sultne…) matbloggere som møtte forventningsfulle opp på Geitmyra Gård.
Invitasjonen løy ikke, for med 8 spennende retter (hvis jeg telte riktig), skulle det ikke mangle på inspirasjon ved bruk av spekeskinke framover.
For ei (joda, meg), som ikke er spesielt glad i altfor salt spekeskinke, ble dette en veldig positiv opplevelse. 🙂
Æra skinke er lite salt, ekstra mør og fløyelsmyk. En skinke til å bli glad i, selv for kresne ganer.
Disse to bildene er lånt av Matbloggsentralen.com