De 7 slag – oppskriftshefte fra Bremykt Steke og Bake

Oppdrag/betalt innlegg.

I mai i år tok jeg bilder og lagde julekaker til oppskriftsheftet for Bremykt Steke og Bake som du nå finner i matbutikker i Norge. Dette var et spennende, og ikke minst morsomt å oppdrag å få.

Det tar litt tid å ta bilder og bake 7 kaker, og dermed var det julehus i stua vår hele mai. Vi hadde gjester 17. mai, så da måtte vi rydde vi bort jula for et lite øyeblikk, men den var ikke så langt borte at gjestene ikke fikk med seg litt julestemning i feiringen av nasjonaldagen vår…

Bremykt har hatt en avsteming for hvilke 7 slag som hører julen til, og det var disse 7 slagene jeg bakte og tok bilder av.

Folkets valg falt på kokosmakroner, kransekake, berlinerkranser, pepperkaker, krumkaker, sirupsnipper og smultringer. Disse 7 er vil være på min ukesmeny denne uken; et slag pr. dag, og i morgen deler jeg oppskriften på kokosmakroner med deg.

7 salg - julekaker

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk