De 7 slag – Julehefte med julekaker

De 7 slag er for noen kanskje litt tidlig å få servert i midten av oktober, men dette er ikke et innlegg om kakene, men om selve heftet.

Den 3. september skrev jeg et innlegg om konkurransen Norges Beste Bakst 2015 og litt om hvordan det har vært i tiden etter at jeg vant samme konkurransen i 2014. I det samme innlegget skrev jeg også at jeg hadde et prosjekt på gang i samarbeid med Bremykt Steke og Bake, og dette prosjektet som jeg har gledet meg til å fortelle om er juleheftet med de 7 slag.

Oppskrifter og bilder er levert av meg, og heftet skal være å finne i en butikk i nærheten av deg i løpet av kort tid.

Her er en liten sniktitt på heftet.

Julehefte - 7 slag

Julehefte - 7 slag

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk