Brunostkrem

Brunostkremen lagde jeg i første omgang for å prøve å ha den på blåbærmuffinsene jeg har lagd. Inspirasjonen til dette, er mannen min som liker kombinasjonen brunost og blåbærsyltetøy på brødskiva.

Brunostkremen er lagd av
  • 2 dl kremfløte
  • 150 g fløtemysost i biter

Kok opp kremfløten. Ta kjelen av platen og smelt brunosten i den varme fløten.
Jeg måtte sette kjelen på varmen igjen for å få smeltet osten helt.

Avkjøles.

Kjøleskapskald blanding piskes stiv. Nå er den klar for bruk.

Mengden krem er akkurat nok til å fylle 60 makroner, og liker du mye krem på muffinsene dine, bør du lage litt mer enn mengden ovenfor. Oppskriften gir deg en god kombinasjon av mengde ingredienser.

Brunostkrem

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Følg Idéfull på Facebook
Følg Mat for 2 på Facebook