Blåbærmuffins

Blåbærmuffins – i disse blåbærtider har jeg lyst til å komme med inspirasjon til hva man kan bruke dem til, og denne gangen blir det blåbærmuffins.

10 stk. store blåbærmuffins ble lagd av
  • 3 egg
  • 300 g sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 50 g smeltet smør
  • 250 g mel
  • 1 ts natron
  • 2 dl kefir
  • 200 g frosne blåbær – røres inn for hånd til slutt

Smelt smøret og avkjøl det litt.
Pisk egg, sukker og vaniljesukker luftig. Tilsett deretter smeltet smør, mel og natron, og til slutt kefir, før blåbærene røres inn for hånd.

Fordeles i muffinsform ønsket størrelse. Bruker du små muffinsformer, blir steketiden kortere enn om du bruker store som jeg har gjort.

Blåbærmuffinsene ble stekt midt i ovnen på 200 grader i 20 minutter. Husk at alle ovner er forskjellig, så steketiden kan være annerledes for din ovn.

Blåbærmuffins - muffins med blåbær og brunostkrem Blåbærmuffins - muffins med blåbær og brunostkrem Blåbærmuffins - muffins med blåbær

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Følg Idéfull på Facebook
Følg Mat for 2 på Facebook