Bringebær- og ostekrem til muffins og kaker – en allsidig krem med deilig smak av bringebær.
Kremen på bildet er fra disse lyse muffinsene jeg har publisert tidligere. Om du heller skulle ville ønske en litt enklere bringebærkrem til dine fristende kaker, kan du bruke oppskriften som du finner her.
Bringebær- og ostekremen er laget av
- 200 g bringebær – moses og siles fri for frø
- 100 g romtemperert smør
- 300 g melis
- 1 dl kremfløte
- 250 g romtemperert Mascarpone eller annen kremost naturell om du ønsker
Mos og sil bringebærene fri for frø.
Pisk smør, melis og kremfløte luftig. Tilsett Mascarpone og pisk den godt inn.
Bringebærpuréen røres inn for hånd til slutt.
Liker du bringebær, og har lyst på flere smakfulle idéer, kan du skrive bringebær i søkefeltet på bloggen. Da vil du få mange flere alternativer med bringebær å velge i. Det er lov å la seg friste.