Hamburger med bacon inni og oppå stod på middagsmenyen i går. Løksyltetøyet på toppen gjorde en god burger enda bedre.
Når man har kommet inn i en «strøm» med å prøve å finne på nye smaker, er det vanskelig å slutte med det, og når man først har kommet på noe man mener er en god idé må det prøves ut. Heldigvis er alle i familien glad i hamburgere…
Oppskrift
Disse 7 hamburgerne ble lagd av
- 400 g kjøttdeig
- 400 g karbonadedeig
- 200 g bacon
- 20 g green jalapeno (på glass)
- 50 g eple
- 2 eggeplommer
- 20 g olivenolje
- salt etter behov
Finhakk bacon, jalapeno og eple i en foodprosessor eller for hånd om du vil. Bland deretter dette med kjøtt- og karbonadedeig, eggeplommer, olje og ev. litt salt.
Stekes til gjennomstekt og serveres med hjemmelagde hamburgerbrød, en god ost, salat, tomat og løksyltetøy.