Tipp med eller uten kobler

Det enkleste er ofte det beste, var det noen som sa en gang, og i dette tilfellet vil jeg si meg enig i det.

Før jeg gikk på et cupcakekurs, brukte jeg kobler og koblingsring når jeg skulle feste tippen til sprøyteposen. Det gikk greit å feste den, men det gikk ikke like lett å løsne den igjen. Det gikk med både krefter, banning og svetting, helt til jeg innså at dette måtte være jobben for et av mannfolka i huset.

 

Tipp med eller uten kobler

 

På cupcakekurset ble jeg gledelig overrasket over å se at både kobleren og ringen ikke ble brukt i det hele tatt. Det var jo bare å putte tippen nedi posen. Enkelt og greit. Nå pynter jeg kaker uten å avslutte med høylytt ordbruk på kjøkkenet.

 

Tipp med eller uten kobler

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk