Spaghettini all’ arrabbiata

Sterk spaghettini gjorde det hot rundt matbordet her om dagen.
For noen ble den perfekt, og for andre hjalp det å spise litt creme fraiche ved siden av…

Dette blir ca. 5 porsjoner med sterk saus

  • 2 bokser hakkede tomater (á 400 g)
  • 50 g rød chili med frø
  • 5 fedd hvitløk
  • 3 ss creme fraiche
  • 2 dl vann
  • 2 ss brun farin
  • olivenolje (se chilisausen)
  • smak til med salt
  • 600 g karbonadedeig
  • spaghettini

Hakk chili og hvitløk. Ha alt, foruten karbonadedeigen, i en kjele og kok i 30 minutter. Deretter moses den med stavmikser.

Stek karbonadedeigen og kok spaghettini (etter anvisning på pakken) mens sausen koker.

Ønsker du ikke så sterk saus, bruker du mindre av frøene i chilien.

Serveres med revet parmesan, hjemmelaget pesto av pistasjnøtter og avocado-og pestosnurr, og ev. creme fraiche om man skulle ønske.

 

Spaghettini all' arrabbiata

Spaghettini all' arrabbiata

Spaghettini all' arrabbiata

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?