Betalt innlegg.
Sommerkake med bær både inni og oppå, i ett lag, to lag eller tre lag. Du bestemmer. Er det ikke deilig?
Dette er en luftig og smakfull kake, og den smaker godt både med og uten krem og bær på toppen. For å fremme sommerfølelsen, er det bare å lesse på med friske bær. Hvem vil ikke ha det?
Sommerkake med bær i liten langpanne str. 27 x 38 cm
- 3 egg
- 200 g brun farin
- 3 ts vaniljesukker
- 50 g smeltet Bremykt
- 2 dl kefir
- 1 ts bakepulver
- 1 ts natron
- 200 g mel
- 100 g bringebær
- 150 g blåbær
Smelt Bremykt.
Pisk egg, brun farin og vaniljesukker luftig. Tilsett deretter det våte (Bremykt og Kefir) og det tørre (bakepulver, natron og mel) om hverandre.
Røra helles i en bakepapirkledd liten langpanne. Fordel bærene i røra. Kaken stekes midt i ovnen på 180 grader i ca. 30 minutter.
Pisk egg, brun farin og vaniljesukker luftig. Tilsett deretter det våte (Bremykt og Kefir) og det tørre (bakepulver, natron og mel) om hverandre.
Røra helles i en bakepapirkledd liten langpanne. Fordel bærene i røra. Kaken stekes midt i ovnen på 180 grader i ca. 30 minutter.
Skjær f.eks. ruter av kaken og server den som den er med krem og bær ved siden av, eller del den i to eller tre og server den som en lagkake med krem og bær (bringebær, blåbær og jordbær) mellom.
Masse bær = en skikkelig sommerkake.
kremen til trelags kake
- 5 dl kremfløte
- 5 ss sukker
- 1 ts vaniljesukker
Piskes stivt og fordeles inni og oppå kaken.