Veldig enkle proteinrundstykker med Cottage Cheese.
Jeg er bitt av Cottage Cheese-basillen, og jeg har lagt min elsk på proteinrundstykker som er veldig enkle å lage. Ingen heving involvert!
Med et av disse i magen, tar det lang tid før jeg er sulten igjen.
Min mage blir veldig urolig om jeg spiser gjærbakst, og fordi jeg elsker rykende fersk gjærbakst, har jeg slitt med å holde meg unna dette. Nå gjør proteinrundstykker som disse det enklere, i tillegg til at magen er fornøyd.
Oppskriften på proteinrundstykker dukket opp som en Reels-video fra Mila Movement på Facebook, og det er denne jeg også lager.
Antall proteinrundstykker avhenger av hvor store / små du velger å lage dem.
Proteinrundstykker med Cottage Cheese er laget av
- 4 egg
- 400 gram Cottage Cheese
- 400 gram lettkokte havregryn
- 2 ts bakepulver
- 1 ts salt
Mos egg og Cottage Cheese til en flytende masse. Bland deretter inn havregryn, bakepulver og salt.
Bruk frø du liker. Jeg bruker valmuefrø, solsikkefrø og sesamfrø på mine.
Form proteinrundstykker og stek dem på et bakepapirkledd stekebrett på 200 grader i 30 minutter. Jeg syntes det hørtes lenge ut første gang jeg leste det, men det er så lenge de står i min ovn også.
Proteinrundstykker holder seg noen dager i kjøleskapet. Jeg legger mine i fryseren og tar dem opp etter hvert (dagen i forveien) som jeg skal ha dem.
Jeg har også testet ut Cottage Cheese Wrap. For meg var dette bare en flat omelett. En saftig ostete og flat omelett. Mulig jeg lagde den litt for tynn, men det funket ikke. Men, proteinrundstykker får tommel opp fra meg.