«Hugo» som velkomstdrink eller bare litt godt i glasset en varm sommerkveld – «Hugo» er min nye favoritt.
Første gang jeg møtte «Hugo», var på en hotellbar-til-hotellbar-runde i Oslo for noen lørdager siden. Andre gangen, introduserte jeg denne velsmakende velkomstdrinken for noen venninner på et plastikkparty jeg hadde her hjemme, og sist vi hadde ham på bordet, var i påsken, da vi var på hytta.
Vinmonopolet hvor jeg bor, hadde ikke likøren, og derfor valgte jeg å bruke hylleblomstsaften. Nå har jeg også fått tak i likøren, og jeg synes faktisk at begge variantene er like gode.
Jeg laget velkomstdrinken «Hugo» av
- Hylleblomstsaft eller Hylleblomstlikør (om du får tak i det)
- Prosecco (Bris for den alkoholfrie varianten)
- isbiter (mange)
- sitronmelisse (skal egentlig være mynte)
Blandes til ønsket smakskombinasjon og nytes.