Det begynner å bli endel variasjoner av deigen jeg bruker til Luftige horn. Denne gangen ble det Maisbrød til TacoBurgerne jeg har lagd til en utfordring. Brødene ble som sagt lagd etter oppskriften av Luftige horn, men jeg endret litt på oppskriften. Det holder med å lage halvparten av oppskriften nedenfor, men da har du ikke ferske rundstykker til kvelds… MaisBrød ble lagd av
- 100 gr smeltet smør
- 4 dl lunken melk
- 2 egg
- 1 pk tørrgjær
- 1 ts salt
- 750 gr mel
- pensle med 1 egg
- ca. 160 g mais som moses med stavmikser (1 liten boks)
Jeg blandet det tørre først, før jeg tilsatte det smeltede smøret, den lunkne melka og eggene. Tilsett den moste maisen til slutt. Bland godt og sett til heving. Maisbrødene ble stekt i midten av ovnen på 200 grader i 15 minutter.