Krem til kake, muffins og cookies med gulrot

Da jeg la ut oppskriften på muffins med gulrot og appelsin i går, glemte jeg (for noen) det viktigste; kremen.

Til ovennevnte oppskrift brukte jeg

  • 60 gr smør
  • 150 gr melis
  • 1 ts vaniljesukker
  • 80 gr Kavli naturell smøreost mager type

Pisk først smør, melis og vaniljesukker godt. Tilsett deretter smøreosten og rør enda bedre 🙂

Smak deg fram, det kan jo hende du f.eks. ønsker mer smøreost enn smør.

Dette var akkurat nok til muffinsene jeg lagde. Det kommer selvfølgelig an på hvor mye du bruker på hver, så prøv deg fram.

Krem til gulrotkake, gulrotmuffins og gulrotcookies2

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?