Tanken om jordbærshake dukker alltid opp når jeg gjør en spesiell arbeidsoppgave på jobben. I dag gjorde jeg denne arbeidsoppgaven, og i dag lot jeg meg friste. 🙂
Til 2 jordbærshake á 2 dl brukte jeg
- 200 gr friske jordbær
- 200 gr vaniljeis
- 2 ss stivpisket Condito Whipping (kan droppes)
Først gjorde jeg glassene klare. Kalde glass ble først dyppet i smeltet hvit sjokolade, for så å bli dyppet i tutti-frutti-strø. Glassene ble så satt kaldt igjen. Deretter pisket jeg Whipping med sukker. Jordbær og vaniljeis ble kjørt noen kjappe runder i en blender og så rørte jeg inn stivpisket Whipping.
Has oppi glassene og nytes.
Whippingen gjør shaken tykkere i konstensen. Det virker som om den tykner/stivner når den kommer i kontakt med jordbær, og da synes jeg det er fint å bruke den til å få en tykkere shake. Den smelter heller ikke så fort når jeg bruker dette, og da slipper jeg å sluke shaken for å få den i meg før den har smeltet 🙂
Idé til pynting av glassene så jeg på et Instagrambilde på bakestore.