Himmelske vaniljemuffins

Disse muffinsene ble veldig lette og luftige, og å kalle dem for himmelske passer derfor både til smak og konsistens.

Husets aller mest kresne likte disse veldig godt, så da kan jeg trygt anbefale dem videre 🙂

Til 16 mellomstore muffins brukte jeg

  • 150 gr sukker
  • 100 gr smør
  • 0,5 dl rapsolje
  • 3 egg
  • 3 dl mel (siktes 2 – 3 ganger sammen med kakefyllet)
  • 1 1/2 ts bakepulver
  • 1 pose Idun kakefyll med vaniljesmak
  • 0,75 dl melk

Visp sukker og smør hvitt. Ha så i eggene, ett av gangen. Bland deretter i oljen, bakepulveret, siktet mel og kakefyll, og til slutt melken.

Stekes på 185 grader i 13 minutter +/-.

 

Himmelske vaniljemuffins

Nytes uten eller med krem. Jeg toppet et par med en ostekrem med hvit sjokolade.

Himmelske vaniljemuffins

Himmelske vaniljemuffins

Jeg bruker Amerikanske muffinsformer – Grand. Disse er min absolutte favoritt. Du får kjøpt dem på Rimi 🙂

 

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk