Disse muffinsene ble veldig lette og luftige, og å kalle dem for himmelske passer derfor både til smak og konsistens.
Husets aller mest kresne likte disse veldig godt, så da kan jeg trygt anbefale dem videre 🙂
Til 16 mellomstore muffins brukte jeg
- 150 gr sukker
- 100 gr smør
- 0,5 dl rapsolje
- 3 egg
- 3 dl mel (siktes 2 – 3 ganger sammen med kakefyllet)
- 1 1/2 ts bakepulver
- 1 pose Idun kakefyll med vaniljesmak
- 0,75 dl melk
Visp sukker og smør hvitt. Ha så i eggene, ett av gangen. Bland deretter i oljen, bakepulveret, siktet mel og kakefyll, og til slutt melken.
Stekes på 185 grader i 13 minutter +/-.
Nytes uten eller med krem. Jeg toppet et par med en ostekrem med hvit sjokolade.
Jeg bruker Amerikanske muffinsformer – Grand. Disse er min absolutte favoritt. Du får kjøpt dem på Rimi 🙂