Gulrotchips – sprø gulrot

Inneholder sponset produkt

Jeg har lekt meg litt med min Phillips Airfryer, og ble veldig glad når jeg fikk til å sprøsteke gulrot. Jeg bruker gulrot til til mye forskjellig, så det hadde vært morsomt å få til noe som vil sprite opp middagstallerkenen, eller i hvert fall gjøre den litt mer morsom. Det fikk jeg altså til i går.

Sprøstekt gulrot får du til ved å skive gulroten (tynne skiver). Jeg brukte grønnsaksskrelleren. Med denne ble skivene tynnere enn om jeg skulle brukt ostehøvelen.

Jeg fordelte gulrøtter i beholderen, satte maskinen på 160 grader i 10 minutter. Det ble perfekte gulrøtter i forskjellige former. Dette var morsomt, og du skal ikke se bort fra at de kommer på en tallerken hos meg i nærmeste framtid.

Gulrotchips

Gulrotchips

Gulrotchips

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk