Gaveidé til «den som har alt»

Jeg har tatt vare på et tips jeg fant på en blogg (www.agathesisie.blogspot.com) i over to år. Endelig skulle jeg gjøre alvor av denne gode ideen.

Damen som er/var ansvarlig for ovenfornevnte blogg, tipset om hvordan man overfører bilder til stoff. Jeg har prøvd å komme inn på bloggen hennes igjen, men det kan se ut som om den ikke finnes mer.

Hun skriver som følger: «Har kjøpt ei flaske med flytende væske som man legger stoffet i 5 min. Hvis man ikke får tak i det, kan man kjøpe på nettet. BUBBLE JET SET 2000 A new way to print on fabric. Stoffet må være vasket på 30 gr. uten vaskemiddel før det legges i væsken. Når det har lufttørket skal det strykes. Etter behandlingen skal det strykes FRYSEPAPIR (fåes på stoffbutikker) på stoffet. Str. alt etter hvor stort bilde er. Så er det bare å kjøre stoffet med frysepapiret på gjennom printeren. Etter 30 min. tar man av frysepapiret og så er det ferdig til sying. Kjempemorsomt og det blir en mye finere finish enn med strykepapir.»

Motivert til å gå løs på oppgaven, ringte jeg Panduro på Strømmen for å høre om de solgte dette produktet. Det gjorde de ikke, men de solgte strykepapir, og jeg endte derfor opp med det.

Etter litt overtaling, fikk jeg endelig tatt bilde av gutta, så nå manglet bare en blekkskriver. Denne fikk jeg låne av en god venninne, og i dag fikk jeg testet ut noe jeg har tenkt på å gjøre i to år 🙂

Gaveidé til den som har alt

Gaveidé til den som har alt

Jeg ble fornøyd med resultatet, men jeg er spent på hvor lenge bilde sitter på.

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk