Fin- og smårutet ribbesvor

De siste par årene har jeg brukt skalpell for å få svoren på ribba smårutete og fin. Jeg har tidligere år brukt vanlig kniv, og den har nok vært av det sløveste slaget, for det endte alltid opp med en skikkelig treningsøkt for armene når svoren skulle skjæres. Svett, irritert og lite fornøyd med resultatet… Noen som kjenner seg igjen?

Nå går det deriomot lekende lett, fordi jeg var så smart å gå til innkjøp av skalpell til dette formålet. Skalpellen kjøper jeg på apoteket, og den koster ikke mye. Anbefales. 🙂

Skalpell til å skjære ribbesvoren med

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk