Å ha tro på seg selv = utstilling

Å ha tro på seg selv…

Jeg har alltid hatt tro på meg selv i det jeg gjør; blogg, skrive bok (selv etter x-antall refusjoner) og å male. Noen ganger er troen sterkere enn andre ganger, og noen ganger trenger troen hjelp av andre for å finne tilbake.

Denne gangen handler det om maleriene mine. Jeg har alltid likt å male, og her i huset er de fleste bildene/maleriene som henger på veggen lagd av meg. Dette er forsiktige malerier i forhold til de jeg nå lager. Etter at jeg har funnet min nye maleristil, har jeg fått små hint fra gutta i familien (ektemann, eldstemann og yngstemann) om at de gamle maleriene kanskje kan friskes opp litt…

Etter å ha publisert noen av maleriene mine på facebook, ble jeg overveldet over den positive reaksjonen fra dere der ute. Noen lurte til og med på prisen på et par av dem. Dette motiverte meg til å male flere, og når forslaget om utstilling kom, tenkte jeg: «Ja, det har jeg lyst til!»

Med troen på meg selv, og flere støttespillere i ryggen, satte jeg i gang med litt utstillingsresearch.

Resultatet kom forrige uke…
Hurra!!!

Jeg skal ha utstilling sammen med to andre i mars 2019. Utstillingen heter «Tre kunstnere i tre rom», og skal være i Brogata 2 i Lillestrøm, og den er i regi av Skedsmo kunstforening.

Nå maler jeg mer på fritiden enn jeg har gjort før, og jeg blir så glad av alle fargene jeg omgir meg med. Jeg har prøvd å male med duse farger, men her tror jeg kanskje det må litt tilvenning til. Sterke farger er mere meg, og det er jeg som skal være fornøyd og komme fram i kunsten min.

Jeg håper at du også liker det jeg lager, men jeg skjønner selvfølgelig at jeg ikke kan treffe alle med mine fargerike uttrykk.
Kanskje jeg allikevel treffer deg i Lillestrøm i mars?

Maleriene nedenfor er bare noen av de jeg har laget. Flere er i anmarsj.

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk