1

Pavlova med bringebær

Pavlova med bringebær – denne ble til ved et uhell. Mislykket planlagt mousse på Idéfull.no, ble pavlova for 2. Aldri så ille at det ikke er godt for noe… 🙂

Disse to Pavlovaene med bringebær og Bringebærkesam-krem er laget av

  • 2 eggevhiter
  • 100 g sukker
  • 1/2 ss maizena
  • 2 ts bringebæreddik

Pisk eggehvitene til de begynner å skumme. Ha så i sukkeret litt og litt. Pisk til denne blir stiv = ca. 10 minutter.

Pisk inn maizena og bringebæreddik.

Sett stekeovnen på 180 grader og skru ned varmen til 140 når kakene skal settes inn.

Fordeles x 2 på et bakepapirkledd stekebrett og stekes i 45 minutter. Skru av ovenen og åpne døren på gløtt. La kakene stå i oven til den er avkjølt.

Serveres med krem blandet med litt Bringebærkesam samt friske bringebær og gjerne litt sitronmelisse.