Pavlova med bringebær

Pavlova med bringebær – denne ble til ved et uhell. Mislykket planlagt mousse på Idéfull.no, ble pavlova for 2. Aldri så ille at det ikke er godt for noe… 🙂

Disse to Pavlovaene med bringebær og Bringebærkesam-krem er laget av

  • 2 eggevhiter
  • 100 g sukker
  • 1/2 ss maizena
  • 2 ts bringebæreddik

Pisk eggehvitene til de begynner å skumme. Ha så i sukkeret litt og litt. Pisk til denne blir stiv = ca. 10 minutter.

Pisk inn maizena og bringebæreddik.

Sett stekeovnen på 180 grader og skru ned varmen til 140 når kakene skal settes inn.

Fordeles x 2 på et bakepapirkledd stekebrett og stekes i 45 minutter. Skru av ovenen og åpne døren på gløtt. La kakene stå i oven til den er avkjølt.

Serveres med krem blandet med litt Bringebærkesam samt friske bringebær og gjerne litt sitronmelisse.

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk