Kunstutstilling
«3 kunstnere i 3 rom»

Kunstutstilling – «3 kunstnere i 3 rom» i Brogata 2 i Lillestrøm.

Da er den her… første helgen for kunstutstillingen jeg har gledet meg til.
Etter et par tunge uker hvor bestemoren min døde og jeg plutselig mistet jobben som markedskoordinator, ser jeg nå fram mot lysere tider hvor jeg blant annet får dele mine malerier med deg.

En liten oppdatering fra gårsdagens åpning…
Jeg ble spurt om hvordan jeg kom på idéen med bildene mine med rennende maling. Det er kanskje lite sjarmerende og fengslende å si det som det er… «Det bare ble sånn»…, men det var sånn det første bildet ble til.

Sommerfugler i magen…

I høst sa en kamerat: «Hva med å ha en utstilling?»
Min Pippi-respons: «Det har jeg ikke prøvd før, så det klarer jeg sikkert!»
Frøet var sådd og engasjementet vokste = vipps var jeg klar for min første utstilling.

Akkurat nå baker jeg makroner til åpningen på lørdag 2. mars kl. 12.00, og går alt som det skal, blir det makroner med brunostkrem og sitron-/appelsincurd å få i morgen. I tillegg serverer vi drikke (både med og uten) til de som måtte ønske det. Håper å se deg der.

Som nevnt ovenfor, er vi tre kunstnere som er verdt å besøke lørdager og søndager i perioden 2. – 17. mars (kl. 12.0 – 16.00)

Kjersti Bendixen er en av dem, og jeg overlater ordet til henne:
«Jeg er født i 1951 i Oslo, oppvokst på Skjetten i Skedsmo og har bodd store deler av livet i Skedsmo kommune. Jeg har en datter og to barnebarn.
Har alltid vært opptatt av farger og fra tidlig elsket jeg å tegne og fargelegge, male med ulike medier og etterhvert fra ca 1996 begynte jeg å utforske de digitale mulighetene innen bilderedigering eller behandling. Jeg benyttet meg av de verktøy/muligheter jeg kunne komme over eller finne, og gjerne blande teknikker. Det har vært en fotoperiode hvor jeg var mest fokusert på det å ta bilder og var aktiv i Ræringen Kunstforening sin Fotoklubb.
For det meste er det naturen som opptar meg men også detaljerte tegninger. Det har ofte blitt «variasjoner over ett tema». Akvareller har likevel vært de største lidenskapen.
Utstillinger har jeg vært med på eller hatt siden sent på 1970 tallet.
Siden er det utstillinger i Rælingen og Skedsmo Kunstforening, private utstillinger på forskjellige steder som bød seg og sammen med andre. Det var i Rælingen flere av oss på 80-tallet hadde utstillinger sammen.»

Pendy Beghler skal også være med. Han har bakgrunn fra Turkmenistan og kunstutdannelse fra Moskva. Han maler figurativt, ofte stilleben og landskapsbilder, og han lager rammene på bildene sine selv.
Motivene finnes overalt, og Pendy har alltid med seg det han trenger for å gjenskape disse på sine lerreter.

Onsdagen var mannen min og jeg i lokalene til Skedsmo kunstforening i Brogata 2 i Lillestrøm for å henge opp maleriene mine. Her er noen av de mange vi har hengt opp.

Kunstutstilling 3 kunstnere i 3 rom - Tove Holter

Kunstutstilling 3 kunstnere i 3 rom - Tove Holter

Kunstutstilling 3 kunstnere i 3 rom - Tove Holter

 

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk