Tenkte jeg skulle prøve meg på en ukemeny for å se hvordan dette fungerer, og kanskje blir jeg selv flinkere til å planlegge middagene fremover…
Mandag
Starter uken enkelt og kjøttfri med tomat- og gulrotsuppe med pesto- og avocadosnurrer.
Tirsdag
Det er ingen hemmelighet at vi er glade i hamburgere her i huset, så en hamburger med avocado og gressløk passer perfekt på en tirsdag.
Onsdag
Det hender man er hjemme alene, og da bruker ikke jeg mye tid på matlaging. Enkelt men godt er et fint slagord… Hjemmelaget tomatsaus for 1.
Torsdag
Denne dagen brukes til fiskemiddag. Dette fordi han som er allergisk mot fisk ikke spiser hjemme på torsdager. Lakseburger er ikke vanskelig å lage. Spises i hamburgerbrød, på brødskiven eller sammen med kokte poteter og litt grønt.
Fredag
Som oftest bruker vi taco på fredager, men hadde jeg ikke tatt hensyn til guttas ønsker, hadde jeg selv valgt Risotto med kantareller.
Lørdag
Hva med et ostesmørbrød med kantarell og plomme?
Søndagsmiddagen bruker jeg litt mer tid på, og jeg vet at denne kyllingfileten med potetmos, ovnsbakt portobello, paprikasalsa og stekt asparges blir satt pris på her i huset.
Om man skulle ønske seg en kake, er denne Gulrotkaken med ingefær- og appelsinsirup veldig god.