Tomatbønner

Tomatbønner, pølser og potetmos er noe jeg likte veldig godt i barndommen.

Det er lenge siden jeg har spist disse bønnene på boks, og selv om jeg syntes disse var veldig gode da jeg var liten, har de ikke beholdt plassen sin som en god favoritt blant utvalget i tilbehør til middag etter at jeg ble voksen.

Hvorfor kjøpe denne boksen når man kan lage noe enda bedre selv?

Mine tomatbønner ble til av

  • 5 plommetomater (i biter)
  • 1 avocado (i biter)
  • 1 pk økologiske hvite bønner (Go Eco, klare til servering)
  • 70 gr parmesan i biter
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • krydre godt med Pasta Basilico

Jeg hadde alt i en stekepanne og lot det surre til tomatene falt sammen, og osten hadde smeltet. Ønsker du en mer kremet konsistens, kan du tilsette litt Creme Fraiche.

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk