Takk for følget i 2023, og velkommen 2024

Når det kommer til deling av inspirasjon, har 2023 vært et veldig rolig år for min del. På tross av dette, har det ikke manglet på heiarop, oppmuntring og positive tilbakemeldinger fra dere. Tusen takk for at dere bidrar til positivt engasjement i min idéfulle verden.

Det har jo ikke stoppet helt opp, og jeg har fortsatt delt tips, oppskrifter og annen inspirasjon både på nettside, Facebook og på Youtube, men det må bare innrømmes; dama bak Idéfull, har vært litt Idétom i det siste.

Stresset med å stadig finne på nye oppskrifter har blitt byttet ut med rolig meditasjon foran lerretene mine. Malestilen min har også endret seg fra abstrakt til blomster- og dyremotiver. Min nye stil har bidratt til enda flere solgte malerier, og det varmer mitt hjerte å høre/lese alle de gode tilbakemeldingene fra dere.

Maleriene vil fortsatt oppta en stor del av min fritid, for foran lerretet finner jeg ro og inspirasjon. Inspirasjon til nye motiver og forhåpentligvis inspirasjon til nye oppskrifter/retter som må prøves ut og deles med dere. Jeg håper også å få vært med på flere utstillinger i år, og jeg er allerede påmeldt mitt første malekurs som blir til sommeren.

Mine malerier, både de som er til salgs og de som er solgte/ikke tilgjengelige lenger, kan du lese mer om her på denne siden.

Etter at gutta flyttet ut skulle det bli en enkel sak å følge opp «Mat for 2», men jeg må innrømme at det har vært både enklere og deiligere å bare kunne smøre seg en brødskive eller to til middag om man vil, enn å diske opp nye retter til bare oss 2 som er igjen her i huset. Har jeg blitt lat?

Jeg håper å kunne bidra til mer inspirasjon på «Mat for 2» i 2024 i tillegg til alle mine andre idéer. Jula 2023 skulle bli jula jeg skrev min egen julesang. Det ble det dessverre ikke tid til, så det er utsatt til 2024.

Et lite innblikk i fjorårets julefeiring

Julen 2023 ble tilbrakt sammen med familien både hjemme og på hytta (romjul og nyttårsaften), og til jul lagde jeg kaker etter familiens ønsker. I år stod Sarah Bernard i langpanne, sjokolademuffins med hvite «sjokoladejuletrær» som pynt (idé fra Facebook) og kransekakestenger på kakeønskelista.

Min populære eggelikør ble også laget, både til egen nytelse og som gaver. Denne gangen ble eldstemann med på produksjonen. At gutta har lyst til å lære og å være med å lage mat og drikke, både gleder og varmer dette morshjertet.  

Lars, mannen min, har bursdag i romjula, og til denne dagen lagde jeg en gulrotkake. Er man på hytta, bruker man det man har, og når jeg oppdaget at jeg ikke hadde kanel i huset (hytta), bestemte jeg meg for å bruke malt ingefær i stedet. Kaken ble saftig og god, men smaken var liksom ikke helt den samme. Det slo meg nå, mens jeg skriver dette innlegget, at det jo kanskje er litt rart at man har malt ingefær på hytta, men ikke malt kanel…

Litt sent, men veldig godt ment, ønsker jeg deg og dine et riktig godt 2024 og takker med dette for følget i 2023.

Sjokolademuffinsene ble staset opp med hvite sjokoladejuletre. Idéen fikk jeg fra Facebook. Det er dessverre veldig dårlig kvalitet på bildet.
Share on print
PRINT
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?