Smoothie – jordbær og nektarin

Her om dagen ble jeg spurt av en klassekamerat fra barndommen, om jeg hadde et tips til en god smoothie med nektariner i. Etter å ha tenkt igjennom hva som kunne være godt sammen, ble det ingen vei utenom for meg, jeg måtte prøve selv.

Jeg hadde et par saftige nektariner klare for bruk, så dette passet bra. Da nektariner er i familie med aprikos, så jeg ingenting i veien med å bruke Biola med aprikossmak i denne smoothien som bestod av

  • 2 nektariner
  • 6 frosne jordbær
  • 1 banan
  • 1 dl Biola med aprikossmak

Dette ble kjørt i blender til ønsket konsistens.

Denne smoothien ble veldig smakfull, men den ble litt for søt etter min smak, så neste gang jeg lager denne, tenker jeg at jeg bytter ut Biolaen, med en yoghurt med jordbærsmak.

Liker du derimot en skikkelig søt smoothie, tror jeg nok du vil like denne 🙂

Smoothie - jordbær og nektarin

 

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk