Smakfulle 10 med påskestemning i, er et innlegg som passer fint nå som påsken nærmer seg.
Jeg har satt sammen et utvalg av mine smakfulle idéer som jeg mener gjør seg godt i solveggen (forhåpentligvis) disse dagene.
Eggelikøren min er populær både til jul og til påske, og lager du den nå, rekker den å godgjøre seg til påskedagene.
Påskekake kan gjøres mektig med sjokolade eller litt friskere med ostekrem og jordbær.
Denne Pavlovaen med sitron- og appelsincurd er det nok ikke mange som takker nei til.
Kanelsnurr er ikke godt bare i solveggen, men tar du dem med i tursekken, tenker jeg du blir fjellets mest populære person.
Annen hvetebakst som sikkert er en like stor vinner som kanelsnurrene, er disse skolebollene. Lag flere eller bare en stor…
Har du brunost i kjøleskapet, kan du trylle fram noen smakfulle cookies i påsken.
Når jeg er på fjellet i påsken, setter jeg ikke bare pris på at maten er god, men også at den er lettvint å lage. Denne blingsen er veldig populær hos både mannen min og meg. Den er å finne på en av mine andre blogger «Mat for 2«.
Har du vaffeljern tilgjengelig, er det mye godt som kan vafles i dette. Hva med disse med kaffesmak?