Saftig Trippel Sjokoladekake

Saftig trippel sjokoladekake skulle i utgangspunktet bli en trippel brownie, men så ble den liksom litt lettere og lysere enn den planlagte kaken. Uansett tung og mørk brownie eller ei, denne trippel sjokoladekake ble allikevel en veldig saftig og god kake.

Smakspanelet var mine kolleger, og når det kommer til kake, er de ikke sene å be. Denne gangen var intet unntak. Trippel sjokoladekake fikk karakteren bestått, og dermed kvalifiserer den seg til å deles med deg.

Sjokoladekaken er laget i en liten langpanne – 30 x 40 cm.

Saftig trippel sjokoladekake er laget av

  • 5 egg
  • 250 gram brun farin (av den fuktige typen)
  • 150 gram mel
  • 1 ts bakepulver
  • 100 gram smør
  • 200 gram dadler (uten stein)
  • 300 gram hakket 55% kokesjokolade eller 70% om du heller vil bruke det
  • 100 gram hakket hvit kokesjokolade
  • 150 gram hakket melkesjokolade

Når det gjelder sjokoladevariantene, velger du disse selv, men poenget er å bruke tre forskjellige = trippel sjokoladekake. Hakk sjokoladen i biter, ønsket størrelse.

Ha alt foruten den diverse sjokolader i en foodprosessor. Kjør til alt er godt og blandet. Ha sjokoladebitene oppi og ta en siste runde for å blande inn disse i kakedeigen.

Kle kakeformen med bakepapir og stek trippel sjokoladekake midt i ovnen på 170 grader i 25 minutter.

Trippel Sjokoladekake

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk