Puccia dessert – Schokokuss Brötchen

Da jeg lagde Puccia til middag i dag, hadde jeg lyst til å lage noe som jeg spiste i min ungdomstid, og bruke det som dessert. Da jeg bodde i Tyskland (fra jeg var 13 år til jeg var 16 år), var de populært å spise Schokokuss Brötchen, rundstykker med kokosboller inni. Dette ble det til dessert i dag.

Jeg lagde 2 små Puccia som jeg brukte til dette, og oppskriften finner du her.

Har du ferske rundstykker eller Puccia som jeg har brukt her, er disse fryktelig lettvinte å lage. Del rundstykket i to, putt en kokosbolle i midten, ha gjerne noen jordbær i, klem sammen og nyt. Husk serviett. 🙂

 

Puccia dessert - Schokokuss Brötchen

Puccia dessert - Schokokuss Brötchen

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk