Potetsalat var et av mange gode tilbehør som vi hadde på bordet da vi grillet forrige helg.
Denne har jeg laget i flere år, og det er kanskje på tide at jeg deler den med dere.
Dette er en stor porsjon.
Til denne potetsalaten trenger du
- 1500 g poteter – skrelles – kokes møre – deles i biter, ønsket størrelse
- 200 g creme fraiche
- 200 g majones
- 50 g dijon sennep
- 150 g sylteagurk i biter
- 3 ss lake fra sylteagurken
- 1 potte gressløk
- 3 vårløk
- 2 – 3 fedd hvitløk
Skrell og kok potetene møre. Avkjøles.
Bland creme fraiche, majones, sennep og lake fra sylteagurken. Skjær sylteagurken i biter og rør denne inn. Hakk gressløk, vårløk og hvitløk og rør inn.
Skjær potetene i ønskede biter og bland inn i dressingen.