Papaya- og mangosmoothie

Morgenen startet med trening, og deretter en liten spa-stund for meg selv på badet. Denne deilige starten på morgenen, som etterhvert var blitt til tidlig formiddag, ble toppet med en smoothie av papaya, mango, frosne druer og gresk yoghurt med vaniljesmak.

2 porsjoner smoothie (mannen måtte jo også få litt…), ble lagd av

  • 1 papaya (170 gr)
  • 3/4 mango (200 gr)
  • 100 gr gresk yoghurt med vaniljesmak
  • 150 gr frosne druer

Jeg hadde papaya, mango og yoghurt i blenderen, og siden jeg var usikker på hvor mange druer jeg trengte for å få ønsket konsistens, hadde jeg dem i litt og litt av gangen. Prøv deg fram. Selv om jeg brukte 150 gr, kan det hende du ønsker færre eller flere. 🙂

Denne smoothien blir helt sikkert lagd flere ganger i dette huset.

Papaya- og mangosmoothie

Papaya

 

Share on print
PRINT
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?