Pære- og agurksmoothie

Her om dagen svitchet jeg innom TV8 Romerike, og der var det en som snakket om detox mens han lagde en juice/smoothie av diverse ingredienser.

Interessen min var fanget, og jeg noterte meg at Lecithin, Chlorella, Aloe Vera (konsentrert) og Premium Bitter var noe av ingrediensene han hadde oppi. Jeg fikk ikke med meg hele innslaget, men for meg virket det som om denne mannen jobbet for Supernature. Dette burde vel egentlig få meg til å tenke i de baner om at innslaget bare var ren reklame, men jeg lot meg friste nok til å gå til innkjøp av disse produktene.

Inspirert av programmet, lagde jeg i går en Pære- og agurksmoothie. Grønnfargen ble giftig flott. Juicen ble medbrakt på jobben som et mellommåltid.

Kollegaene mine har blitt vant til at jeg spiser og drikker ting de ikke kunne tenke seg å smake på, og fargen på denne juicen var nok til å sette den på denne listen.

Jeg liker agurk, men av en eller annen grunn liker jeg ikke agurksmak på det jeg drikker. Det er heldigvis mye annet godt man kan bytte ut agurken med, så jeg trenger jo ikke lage denne smoothien igjen…

Til denne smoothien brukte jeg

  • 70 gr agurk
  • 1 pære
  • 1 neve spinat
  • 2 dl vann
  • 1 ts Lecitin
  • 1 ts Chlorella
  • 1 liten sprut Aloe Vera
  • 10 dråper Premium Bitter

Av dette ble det sånn ca 4 dl smoothie.

 

Pære- og agurksmoothie

Pære- og agurksmoothie

 

 

Share on print
PRINT
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?