Ostepai med Chorizo

Jeg har fått tilsendt en paiform, eller Quiche Tin som det står på embalasjen, fra KitchenTime for å teste ut. Dette er derfor et sponset innlegg.

Formen er 18 cm i diameter, og det morsomme med denne, er at det er hull i den. Dette er for at bunnen skal bli ekstra sprø. Denne fristet å prøve.

18 cm i diameter er nok pai til 2 sultne personer, og til denne ostepaien brukte jeg

  • 90 g mel
  • 1/2 ts bakepulver
  • 40 g romtemperert smør
  • 1 egg
  • 70 g Manchego i biter

Jeg hadde alt i en bolle og knadde den godt til en deig. Deigen ble satt kaldt mens jeg lagde fyllet.

Fyllet ble lagd av

  • 3 egg
  • 50 g cottage cheese
  • 50 g fetaost i biter
  • 50 g hakket løk
  • 80 g Chorizo i biter
  • 20 g soltørket tomat (den på olje) i biter

Stek Chorizo og hakket løk i noen minutter.

Bland egg og cottage cheese først. Pisk godt. Rør deretter inn de andre ingrediensene.

Ta deigen ut av kjøleskapet og trykk den ut i formen. Også oppover kantene. Jeg la deigen nesten helt opp til toppen av kanten. Vi vil jo ikke ha masse egg rennende ut av hullene i formen. Hell deretter eggeosteblandingen oppi.

Stek paien midt i ovnen på 180 grader i ca. 30 minutter.

Ostepai med Chorizo

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk