Muffins med vaniljekrem

I kveld lagde jeg muffins, både lyse og sjokolade, med vaniljekrem.

Jeg brukte Toro sine ferdigposer, og Freia sin vaniljekrem (kakefyll). For å få vaniljekremen oppi muffinsen, valgte jeg å fryse den ned i isbitformer. På denne måten fikk jeg porsjoner med vaniljekrem i muffinsen.

Etter tre timer i fryseren var vaniljekremisen klar for muffinsene.

Stekte dem på 190 grader i 15 minutter.

Kremen la seg på toppen av muffinsen. Jeg trodde jeg hadde hatt nok krem i, til at det skulle bli litt krem inni muffinsen også, men det ble det ikke. Skal du det, må du nok ha flere biter enn en oppi.

Friska opp muffinsene med deilige bær.

Enjoy.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?