Velkomstdrinken «Hugo»

«Hugo» som velkomstdrink eller bare litt godt i glasset en varm sommerkveld – «Hugo» er min nye favoritt.

Første gang jeg møtte «Hugo», var på en hotellbar-til-hotellbar-runde i Oslo for noen lørdager siden. Andre gangen, introduserte jeg denne velsmakende velkomstdrinken for noen venninner på et plastikkparty jeg hadde her hjemme, og sist vi hadde ham på bordet, var i påsken, da vi var på hytta.

Vinmonopolet hvor jeg bor, hadde ikke likøren, og derfor valgte jeg å bruke hylleblomstsaften. Nå har jeg også fått tak i likøren, og jeg synes faktisk at begge variantene er like gode.

Jeg laget velkomstdrinken «Hugo» av

  • Hylleblomstsaft eller Hylleblomstlikør (om du får tak i det)
  • Prosecco (Bris for den alkoholfrie varianten)
  • isbiter (mange)
  • sitronmelisse (skal egentlig være mynte)

Blandes til ønsket smakskombinasjon og nytes.

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk