Takk for det gamle og godt nytt år!
Skal man drive matblogg, må man følge med på det som skjer, og selvfølgelig det viktigste av alt, gi leserne det de ønsker.
Jeg har lenge lekt med tanken om å lage ukemenyer, og nå skal tanken realiseres med smakfulle og inspirerende ukemenyer. Kom gjerne med ønsker og forslag til hva du vil se mer av. Uken vil som regel avsluttes med en liten søtsak som f.eks. en dessert eller en kake. Er det noe du vil bytte ut fra menyen, finner du enkelt andre forslag ved å bruke søkefeltet på bloggen.
Ukens Mat for 2 – her vil du finne smakfulle og inspirerende ukemenyer for deg og en du er glad i.
Årets første Ukens Mat for 2 består av tomatsuppe, laks, pasta, kyllinggryte, tortillakylling, soppblings, lapskaus og rødgrøt.
Hot tomatsuppe
Denne suppa er det futt i, og du bestemmer styrken på den selv.
Laks med perlepoteter
Deilig laksemiddag med småpoteter.
Kyllingsnadder – rød gryte
Smakfull, lettvint og god gryte.
Pasta med sopp og erter
Det som er så morsomt og ikke minst godt, er alle variantene pastaen kan komme i.
Tortillakylling
Kyllingnuggets «omringet» av tortillachips.
Soppblings med fetaost
Lett å lage, lett å like.
Lapskaus
Lapskaus blir bedre og bedre for hver gang den varmes opp. Det er derfor ingen grunn til å lage en liten porsjon når man først er i gang. Lager du en stor porsjon kan du fryse denne ned i porsjoner = lettvint middag.
Rødgrøt
Rødgrøt med sukker og melk er gode barndomsminner for meg.