Kylling- og makaroniform

Kylling- og makaroniform – en lettvint middag med rester og ferdiggrillet kylling.

Om du skulle få mer igjen av suppe jeg delte her om dagen; ingefær- og chilisuppa, kan den brukes i denne formen.

Dette er mer en idé eller et forslag til hva du kan bruke restene til, og det er ikke bare denne suppen som kan brukes. Det er mange typer restesupper som kan benyttes til denne lettvinte middagen.

Til denne kylling- og makaroniformen brukte jeg

  • 2,5 dl suppe som ble igjen fra dagen før
  • 2 ss creme fraiche
  • 60 g revet parmesan (bruk den osten du har i kjøleskapet)
  • 200 g ukokt makaroni som skal kokes
  • 1 ferdiggrillet kylling
  • ost til toppen sammen med litt strøbrød

Kok makaronien etter anvisning på pakken.
Bland suppe, creme frache og revet parmesan. Riv kyllingen i ønskede biter. Bland dette så med den ferdigkokte makaronien.
Smak til om du ønsker mer krydder i.
Ha alt i en form og strø ost, strøbrød og ev. litt krydder på toppen.

Stekes på 200 grader i ca. 15 minutter.

Serveres med det du måtte ha av salat, grønnsaker eller brød. Jeg hadde cherrytomater, og de gjorde seg godt sammen med denne formen.

I denne formen kan man bruke det man skulle ønske av kjøtt. Det er også plass til grønnsaker. Husk bare da at bl.a. på grunn av den korte tiden i ovnen, bør noen varmebehandles før de has oppi. Du bestemmer.

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk