Kjøttboller

Kjøttboller til både tomatsaus og pasta, og tomatsuppe neste dag. Men, det er om de ikke blir spist opp første dagen.

Jeg lagde 22 små kjøttboller

  • 400 g karbonadedeig
  • Litt olivenolje
  • Krydder etter ønske

Forme kjøttbollene og stek dem til gjennomstekte.

Er du usikker på om du har krydret nok, kan du steke en liten bit av karbonadedeigen først for å smake.

Om du skulle få noen kjøttboller til overs, kan de brukes som topping neste dag i denne kjempegode tomatsuppa.

Serveres f.eks. med dette hjemmelagde brødet til.

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk