Juice – Trippel C

Hele julen har gått med til å prøve å ikke bli forkjølet eller syk på annen måte. Dette fordi minstemann har ventet over ett år på en NUSS posedyre, og han legges inn for denne i morgen. Dette gikk bra, helt til onsdagen forrige uke, da jeg ble forkjølet. Jeg har siden da, holdt meg bak et munnbind for å unngå å smitte ham. Blir han syk, blir operasjonen utsatt, og det vil vi jo ikke.

Jeg har drukket juice og varmt vann med chilibiter oppi, jeg har spist C-vitaminer, Sambucol, mirakelpiller (fått fra en venninne), paracett m.m. for å prøve å bli bedre. Jeg har blitt bedre, og jeg har unngått å smitte noen andre her i huset. Bank i bordet…

I dag har jeg lagd nok en C-vitaminbombe, og av nedenfornevnte ble det 8 dl juice

  • 2 sitroner
  • 1 grapefrukt
  • 10 appelsiner (blod)
  • 40 gram ingefær

Denne er for de som liker en skikkelig syrlig juice 🙂

 

Juice - Trippel C

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk