Jordbærsalat med spinat og ruccola

Etter å ha sett oppskrifter, der jordbær har blitt brukt på andre måter enn det jeg er vant til, fikk jeg lyst til å prøve meg på noe annet selv.

Jeg lagde salat med jordbær i som tilbehør til middagen her om dagen.

Selv om vi synes det var godt, var det såpass uvant, at det neppe kommer til å bli servert jordbær som tilbehør til middag her mer.

 

Til 4 porsjoner brukte jeg

  • 200 gr jordbær (i biter)
  • 40 gr pinjekjerner
  • 100 gr spinat (kuttes)
  • 30 gr ruccola (kuttes)
  • parmesan (etter ønske)

 

 

 

 

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk