Italia

Etter å ha vært noen turer til Italia de siste årene, har det blitt drømmeferiemål nr. 1.

Familien storkoser seg når vi er på tur på vingårder, kjører langs olivenlunder og enger med solsikker, rusler gatelangs i byer som Siena, Pisa, Roma, Volterra, San Gimignano m.fl., mens vi overhører italienerne diskutere høylytt på hvert gatehjørne vi passerer. For guttene er det pizzaen, pastaen og isens hjemland, men for oss voksne er det, i tillegg til ovennevnte opplevelser, Antipasti, Primi Piatti, Secondi Piatti, Formaggi og Dolce i godt selskap og med riktige type viner til, som også bidrar til stor trivsel.

Jeg er så heldig å ha en god venninne som driver med videreformidling av utleie i Italia.

Grunnen til at jeg synes at jeg er så heldig, er at jeg har vært invitert med til Italia tre ganger nå, for å hjelpe henne med å finne nye og aktuelle steder for utleie. På disse turene har vi sammen opplevd utrolig mye fint, morsomt, rart, spennende, godt og dårlig, og noen av øyeblikkene blir det lenge til jeg glemmer? Grunnen til at hun ber meg med, er at jeg er den mest kritiske personen hun kjenner, og hvis jeg godkjenner et sted, må det være bra!

Hver tur resulterte i mange fine eiendommer (gårder, leiligheter, hus), som du kan finne på hjemmesiden hennes www.tenutaitalia.no.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?