Fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter til å spise opp…! Disse ble kjempegode, om jeg så må få si det selv 🙂

Oppskrift til 6 porsjoner 
  • 1 kg kokte poteter
  • 30 g hvitløk (hele knuste fedd)
  • 150 g creme fraiche
  • 150 g fløte
  • 60 g parmesan
  • revet ost til toppen (type og mengde etter smak)
  • litt salt (etter behov)
Fremgangsmåte

Kok og skrell potetene. Del dem i passe store biter.

Bland creme fraiche, fløte og parmesan. Bland deretter alt dette med potetbitene og topp med ønsket mengde revet ost.

Stekes på 180 grader varmluft i 30 minutter.

Iflølge ovenfornevnte liste til Matprat, skal man beregne 150 g poteter pr. person. Hos oss spiser vi mer enn dette, og denne oppskriften var nok til denne familien på 4.

 

Fløtegratinerte poteter

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?