Brownie med Pops

Brownie med Pops – nok en ny Brownie fylt med godsaker.

Jeg hadde lyst til å lage denne med litt mindre sukker enn det jeg har hatt i brownie før, og det gikk veldig fint. Ingen som etterlyste en søtere kake. Kan jo kanskje ha litt med at Pops som er i kaken er veldig søte.

Fløyelsmyk brownie med pops  er laget i en form str. ca. 25 x 30 cm

  • 300 g smør
  • 400 g 70% sjokolade
  • 5 egg
  • 200 g brun farin
  • 50 g lys sirup
  • 2 ts vaniljesukker
  • 150 g mel
  • 20 g kakao
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1 pose Pops (jeg brukte 250 g, altså litt mer enn en pose)

Smelt smør. Ta kjelen av varmen og rør inn sjokoladen til den har smeltet. Avkjøles i romtemperatur mens du lager resten av røra.
Pisk egg, brun farin, lys sirup og vaniljesukker i noen minutter til dette er veldig luftig. Tilsett det tørre (mel, kakao og bakepulver før du tilslutt har i sjokoladesmøret i en tynn stråle mens kjøkkenmaskinen er i gang.

Røren has i en bakepapirkledd form, fordel Pops på toppen av røra eller om du røren dette inn i røra før du har den i formen (jeg trykte dette litt ned i toppen av røra sånn at det ikke ble liggende å flyte oppå, om du skjønner), og stek kaken midt i ovnen på 175 grader i ca. 30 minutter.
Avkjøles.

Jeg synes denne kaken er best romtemperert.

Brownie med sjokoladepops - Tove Holter - Idéfull - Toves matglede

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk